Historie - the missing piece

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Historie
The Missing Piece
The Missing Piece is een progressieve rockband uit Noord Holland die is ontstaan in 2007 en inmiddels vele line-up's heeft gekend. De band schrijft zijn eigen materiaal, is vooral melodieus en probeert diepgang te combineren met toegankelijkheid. Het repertoire laat zich niet echt vangen, hoewel er aan invloeden niet is te ontkomen.
In de periode 2015-2016 heeft de band opnamen gemaakt voor de debuut CD.
Begin 2016 heeft de lead vocaliste Nanna Burger aangekondigd te emigreren. Zij is inmiddels vervangen door Dennis Beenhakker.
Gezien vanaf het prille begin kent TMP nu nog de twee originele leden, Rob Brons (keys) en Nanne Tiggelman (drums / backing vocals). Samen met Adri Sleijster (bass / backing vocals), Dennis Beenhakker (lead vocalist) en René van Dalen (guitars) die inmiddels ook al weer jaren bij de band zijn, vormt het vijftal een aan elkaar gewaagde combinatie van muzikanten.
Bernard Brons   † 9 april 2016

Mede-oprichter en voormalig gitarist / componist. Besloot de band te verlaten in 2011 om zijn eigen muzikale koers te varen. Bernard was een gepassioneerd muzikant in hart en nieren en heeft veel betekend voor de band. Een voorbeeld in discipline.

 
Copyright 2007-2017 | All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu